2012. november 13., kedd

Házi pizza - Jobb mint máshol


Szeretek pizzát sütni. Gyorsan megvan, laktató, végtelenségig variálható, és mindenki szereti. :D Ja és rendkívül egyszerű!


Tészta:
  • 50 dkg liszt
  • 1 élesztő
  • víz
Ebből az adagból én általában 2 tepsit tudok csinálni. Azért szeretem ezt a receptet, mert nem kell keleszteni a tésztát, csak összegyúrni (víz annyi kell, amennyit felvesz, só - más fűszerek - ízlés szerint), és amíg a feltétet csináljuk, addig pihentethetjük.

A feltét. Hát azt rátok bízom. Nálunk a sonkás-kukoricás a legnépszerűbb. A paradicsomos trutyit főzni szoktam (paradicsompüré, kevés cukor, só, ketchup/pizzakrém, bazsalikom, oregano), és arra megy rá, ami van. :D És rengeteg SAJT!

Amit még nem próbáltam házilag: kecskesajtos-spenótos. Annak már nagyon itt lenne az ideje!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése